Αρχαιο θέατρο

Η παράσταση ΑΤΡΕΙΔΕΣ/ Αρχαίο Πάθος είναι μια θεαματική σύνθεση από κορυφαίες σκηνές και των τριών τραγικών μας, που συνθέτουν όλη την ιστορία του οίκου των Ατρειδών. Η σύγχρονη σκηνοθετική οπτική, η χρήση video σε γιγαντοοθόνες, η πρωτότυπη μουσική, το παίξιμο των ηθοποιών, καθιστούν τη θεατρική εμπειρία μοναδική. Γεμάτη δυνατές συγκρούσεις, η παράσταση, με ταχείς ρυθμούς, δεν κουράζει τους θεατές και κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον τους. (Διάρκεια: 1 ώρα) Ξεκινώντας από την θυσία της Ιφιγένειας , μέχρι την αθώωση του Ορέστη και την εγκαθίδρυση της δημοκρατίας.

Στα παραπάνω κόστη συμπεριλαμβάνεται ένα ποτήρι κρασί καλωσορίσματος μαζί με fingerfood στο φουαγιέ του θεάτρου. Εκεί ο διευθυντής του θεάτρου  ή κάποιος ηθοποιός κάνε έναν πρόλογο πριν την παράσταση για να μπούνε οι άνθρωποι που θα το παρακολουθήσουν στο background της αρχαίας τραγωδίας κωμωδίας και μυθολογίας (την ιστορία, τους χαρακτήρες).
Μετά το πέρας της παράστασης ο διευθυντής του θεάτρου κάνε μία ανοιχτή συζήτηση και δίνει πλούσιο υλικό που αφορά το αρχαίο ελληνικό θέατρο.
Όλοι οι ηθοποιοί σκηνή για να απαντάνε στις ερωτήσεις του κοινού.

Αρχαιο θέατρο

Persons:

Date:

31€