Μαθήματα Μαγειρικής

Μαθήματα Μαγειρικής

Απόλαυσε ένα αυθεντικό μάθημα ελληνικής κουζίνας και κάνε κράτηση σε μία μοναδική εμπειρία η οποία έχει φτιαχτεί από την εξειδικευμένη ομάδα μας!
Απελευθέρωσε τον Έλληνα μέσα σου και διασκέδασε το!!
Είμαστε ουσιαστικά ένα σχολείο με δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με τη γεύση και τη μαγειρική!
Η αφοσίωσή μας και η εμπιστοσύνη που θέλουν να δημιουργήσουμε ανάμεσα στους συμμετέχοντες που παρακολουθούν τα προγράμματά μας είναι ο απώτερος σκόπος μας!
Είτε είσαι στο ξεκίνημα σου είτε ασχολείσαι με τη μαγειρική, ακόμα και επαγγελματικά ,μπορείς να συμμετέχεις σε ένα μάθημα μαγειρικής!
Σου παρέχουμε τον εξοπλισμό και την ποδιά όπως και τα υλικά και ένα σεφ που σε βοηθάει να φτιάξεις και να υλοποιήσεις ένα γεύμα από τα δικά σου χέρια!
Σε καθοδηγεί βήμα-βήμα και φυσικά απολαμβάνεις το δημιούργημά σου όσο τίποτα άλλο γιατί είναι δικό σου!!!! Κατά τη διάρκεια του μαθήματος ο σεφ εξηγεί κάθε συστατικό και παρουσιάζει τον τρόπο που μαγειρεύουμε! Απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις μοιράζεται μαζί σας όλα τα μυστικά και δίνει εναλλακτικές συνταγές ακόμα πιο νόστιμες και ακόμα πιο εύκολες για να μπορεί να δημιουργηθεί αυτό που ονειρεύτηκες και να έχεις αυτή την υπέροχη αίσθηση του τι θα πει μαγειρεύω !!!!

Μαθήματα Μαγειρικής

Persons:

Date:

81€