Team Buildings & Events

Είμαστε η ομάδα Fingertip ,μία ομάδα η οποία βασικό στοιχείο της είναι να ακούει τις ανάγκες σου .
Με τους συνεργάτες μας οι οποίοι είναι έμπειροι ,αφοσιωμένοι και δημιουργικοί έχουμε προάγει την οργάνωση των event σε ένα καινούργιο επίπεδο!

Event
Ενδοεταιρικα events

Τα ενδοεταιρικά events επιβραβεύουν και κινητοποιούν και επιβραβεύουν τους υπαλλήλους μιας εταιρείας και παραμένουν με κίνητρα στην δουλειά τους και στην καθημερινότητά τους. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι ένα τέτοιο event όχι μόνο ενδυναμώνει τις σχέσεις το υπαλλήλων αλλά αποφέρει το μέγιστο δυναμικό τους για την επίτευξη των μέγιστων δυνατών  αποτελεσμάτων!

Η πολύ έμπειρη ομάδα μας σου εγγυάται Πώς με ένα τέτοιο πρόγραμμα το οποίο θα είναι συνυφασμένο με τις ανάγκες και τους στόχους της εταιρείας θα βοηθήσει να απογειωθούν οι στόχοι της χρονιάς!

Event
Εταιρικά events

Η εξειδικευμένη ομάδα μας αναλύει προσεκτικά όλες τις απαιτήσεις σας και μαζί αναπτύσσουμε και διαμορφώνουμε ένα πρόγραμμα από event το οποίο  απευθύνεται στους υπαλλήλους σας αλλά και  στους πελάτες σας !

Μαζί αναλύουμε την εταιρεία από κάθε οπτική και εγγυόμαστε μία πετυχημένη συνεργασία όλων των συμμετεχόντων !

Team Building
Team Building

Μία εταιρεία είναι τόσο δυνατή όσο δυνατή είναι η ομάδα πίσω από αυτήν και κυρίως όταν αυτή απαρτίζεται από μία χαρούμενη ομάδα, τότε σίγουρα αυτός είναι ένας τρόπος για να μεγαλώσει αποτελεσματικά η εταιρεία και οι στόχοι της !!!

Σας προκαλούμε ,λοιπόν να οργανώσουμε μαζί ένα team building bonding program το οποίο  θα ενδυναμώσει στο μέγιστο τις δυνατότητες της ομάδας σας και των ικανοτήτων των στελεχών σας!

Και όλα αυτά μέσα από το να περάσουνε πραγματικά ευχάριστα αλλά πάνω από όλα με βάση το πλάνο που θα αρμόζει απόλυτα στις ανάγκες της εταιρείας ! Έτσι δίνουμε την ευκαιρία εντός ή εκτός εταιρείας να βρουν οι υπάλληλοι σας τα κίνητρα τους και μία μεγαλύτερη αίσθηση αυτό εκπλήρωσης!!! Ένα Teambuilding event μπορεί να αυξήσει θετικά και με κερδοφορία την αλληλεπίδραση της παραγωγικότητας στην εταιρείας σας .

Event
Συνέδρια και Meetings

Για να ολοκληρώσεις τη διαδικασία ενός οργανωμένου συνεδρίου σίγουρα είναι μία προεργασία η οποία απαιτεί κάποιο χρόνο. Με την εξειδικευμένη ομάδα μας πάνω στην δημιουργία και το σχεδιασμό project και σε συνεργασία με τους ειδικούς, σας παραδίδουμε ένα πλήρες πακέτο το οποίο κουμπώνει τέλεια στο πώς θέλετε να γίνονται τα meetings σας, αλλά και στα αποτελέσματα που θέλετε να έρθουν μέσα από αυτά!

Σχεδιάζουμε λοιπόν από το μηδέν το meeting ή το συνέδριο που θέλετε, στο επίπεδο που το επιθυμείτε, βήμα-βήμα και έτσι εκπληρώνουμε όλες τις προσδοκίες σας!!!

Event
Γάμοι

Από τη Σαντορίνη και τη Μύκονο μέχρι τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα ...
Ο γάμος σου είναι η πιο αξέχαστη μέρα της ζωής σου και την θέλεις να είναι τέλεια!!!! Η ομάδα μας αποτελείται από υψηλά στελέχη, έμπειρα για να οργανώσουν ακριβώς ότι έχεις και ότι ονειρεύεσαι για εκείνη την μοναδική σου Ημέρα !!!

Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών μας και για τη λεπτομέρεια με την οποία εργαζόμαστε πάνω σε αυτό που εσύ επιθυμείς. Πάντα ακούμε τις προτάσεις σου και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σου και μπορούμε να οργανώσουμε κάθε λεπτομέρεια της ημέρας εκείνης από το να κλείσουμε το χώρο, το catering, την μεταφορά σου, τα λουλούδια, την διακόσμηση, την μουσική αλλά ακόμα και την πιο παραμικρή λεπτομέρεια όπως ακριβώς την έχεις ονειρευτεί...

Εσύ απλά θα απολαύσεις μαζί μας τη διαδικασία και αυτή την τόσο ιδιαίτερη ημέρα που σου ανήκει...Μαζί μας είσαι ήσυχος ότι ο γάμος σου θα είναι ακριβώς αυτό που έχεις ονειρευτεί!!!!!

Event
Event marketing PR και επικοινωνία

Ειλικρινά πιστεύουμε πως ένα event είναι ο τρόπος που θα επικοινωνούμε στο μέλλον, γιατί οι συμμετέχοντες είναι  παρών "στο τώρα" με όλες τις αισθήσεις τους.
Η παρουσία είναι ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος για να δημιουργήσεις όμορφα συναισθήματα και πραγματική  σύνδεση για την εταιρεία σου, το branding σου και τα προϊόντα σου μέσα από τον οραματισμό, μέσα από την ακοή, την αφή, την μυρωδιά την γεύση και την διαίσθηση.

Έχουμε την ικανότητα να σε βοηθήσουμε να υλοποιήσεις τους στόχους για τους οποίους δημιουργήθηκε αυτό το event!!! Άλλωστε με τον καταιγισμό της πληροφορίας που έχει ο κάθε καταναλωτής στην καθημερινότητά του είναι πάρα πολύ δύσκολο να τραβήξεις την προσοχή του κοινού και να διατηρήσεις το ενδιαφέρον του αμείωτο!

Επομένως ένα event marketing είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους έτσι ώστε ευχάριστα να δημιουργήσεις, έκπληξη στο κοινό σου, δίνοντας μία επιπρόσθετη αξία στο υποσυνείδητο και στην κατοχύρωση της εταιρείας σου!!!! Αυτό που μπορούμε να σας εγγυηθούμε είναι ότι τα event μας είναι επιτυχημένα και υπηρετούν εξαιρετικά εργαλεία επικοινωνίας. 

Υπηρεσίες της εταιρείας μας περιλαμβάνουν::

 • Υπηρεσίες διασκέδασης /γαστρονομίας
 • Audiovisual κάλυψη ,ηχητική κάλυψη
 • Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις
 • Management
 • Εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφοράς
 • Branding
 • Catering
 • Multimedia solutions
 • Διαχείριση budget χορηγίες
 • Φωτογραφική κάλυψη και βιντεοσκόπηση
 • Ομιλητές

Εxpressions of Ιnterest